03.09.2015

Report: Sraz PCX 2013

A je po všem!

Dlouho očekávaný sraz nadšenců a majitelů skútrů Honda PCX je pryč.

 

Na "první" Oficiální sraz PCX dorazilo bezmála 30 příznivců těchto strojů. Každý dojel z jiné části republiky, dokonce se zde našlo i několik příznivců od našich sousedů, a to ze Slovenska. A pozor, ne jen příznivci PCX se zde našli, ale také zde byli MAXIskútry a jedna Honda NC.

I když počasí nebylo dvakrát příznivé, nakonec se celá akce vydařila, jen škoda toho počasí, ale to už je maličkost. I přes tudle malou nepříjemnost, celá akce probíhala tak jak měla. Nevznikly žádné problémy ani potíže a celý sraz se uskutečnil bez nehod! A to je hlavní.

 

Sraz se odehrával v městě Okříšky. Přesněji teda ve ski areálu Jalovec. Zde se nacházela i hospoda, takže o večerní zábavu bylo postaráno.

 

Hned v deštivé sobotní ráno se všichni sešli u strojů před chatkami, kde byli ubytování, a vyměnovali si názory, rady a tipy. Zajímavostí bylo to, že každý stroj byl nečím výjmečný. Jeden měl todle, druhý zase něco jiného.

Okolo 13.00h se odehrála spanilá jízda. Kdy cílem bylo dojet do nedaleko vzdáleného klubu Harley's. Tam si všichni odpočinuli, poobědvali a nakonec udělali společné foto.

 

Po společné fotce se pár nadšenců vrátilo domů a zbytek zde ještě zůstal do neděle.

alt  alt 
 alt  

 

 

<< Zpět