13.02.2017

JAK ZA ORIGINALITOU #4: Výfuk a plexi



Dnes se vrátím na začátek, kde jsem mluvil o doplňkách, které mám již od prodejce a to je výfuk a čelní plexi. Po pár projíždkách na PCX jsem zjistil že mne není moc slyšet a i když někdy je to výhodou chtěl jsem hned tuningový výfuk. Seděl jsem u netu a hledal a hledal. Na první pohled mne uchvátil LeoVince Gran Tourismo, ale odrazovala mne vysoká cena. A tak jsem hledal dál. Pak jsem se zahleděl do LeoVince Corsa Carbon, a byl jsem rozhodnut do něj jít. Můžete na ně mrknout i na ESHOPU

            http://moravamotors.cz.vltava2011.cz/store/default.asp?lngDepartmentID=11

pak mi ale kamarád ukázal video výfuku, který vyhrál na celé čáře,  tím je ixil dual hyperlow - double killer. Když jedu a každý se otáčí a hledá mohutný stroj.....a on jede skutřik....dělá mi to radost. A na srazech vytahuju z vyfuku tlumiče a zvuk je o pár tonů hlubší a výraznější. Ale jízda bez tlumičů není moc vhodná, jelikož druhý den neslyšíte.

             https://www.youtube.com/watch?v=H_zY7uJZpjU

A ted přijde na řadu přední štít. Ne že by originál nebyl pěkný, ale mám rád stroje které jsou mohutné a ukazují sílu svým vzhledem. Ne že bych se chtěl podobat Hondě Goldwing nebo podobným, ale proč ne. Je docela velký výběr na pcx do roku vyroby 2013, a na nový typ 2014 jsou zatím jen dva typy. Tady se na ně mužete mrknout.

             http://moravamotors.cz.vltava2011.cz/store/default.asp?lngDepartmentID=8

Já osobně si vybral  plexi velké od GIVI.Dodává stroji elegenci a pravě tu mohutnost. Ale je jen na Vás co ze svého miláčka chcete. Dravce nebo pohodový malý cestovní skutřik? Já si vybral pohodu.

 

<< Zpět