13.02.2017

JAK ZA ORIGINALITOU #3: fotoateliér a osvětlení


Mezi úpravami na mém stroji jsem si chtěl udělat radost a společně s rodinkou jsem jel na focení. Protože je pro mne ma RedBaby srdcová záležitost, nemohla na rodiných fotkách chybět. Manželka se mi smála, ale podařilo se mi ji přesvědčit a nakonec uvidíte sami. Podělím se s Vámi o pár foteček. Fotografka Alena Oršoničová z Hustopečí, byla velice nadšená. Natlačily jsme moji červenou krásku přes vchodové dveře, dva schody a chodbičku do ateliéru, tam jsem si k ní na půl hodiny klekl a leštil a leštil a leštil. A výsledek? Koukněte a kochejte se. Rodinka a moje RedBaby pohromadě. Každý motorkář by byl šťastný jako já.

altalt

Aby jsem nemluvil jen o sobě a o focení, pridam jsem jeste neco me RedBaby. Vždy když jsem dojel z práce vadilo mi že v podsedlovém prostoru nic nevidím. Tak mne napadlo udělat si osvětlení, ale protože jsem chtěl spojit příjemné s užitečným, koupil jsem sestavu 12cti diod s vypínačem. Tyto diody dělají v různých barvách, ale já šel do bílé. Je neutrální a policii tolik nedráždí oči jako barevné. Vypínač schováte do přihrádky, nebo někam kde to máte po ruce, aby jste mohli kdykoliv zapnout nebo vypnout. Od vypínače vede káblík na připojení k baterii, červená a černá. Myslím, že připojení je velmi jednoduché.
A potom záleží už jen na Vás kam si diody natáhnete. Já dvě diody nasměřoval do předního podběhu, čtyři pod skutr a další dvě do zadního podběhu. Další dvě mam v podsedláku a bohatě stačí na osvícení tohoto prostoru.

alt alt

alt alt

Zbývají tedy ještě dvě. Ty mám vyvedené vzadu pod sedlem a osvětlují mě lem sedla, ale do budoucna budou osvětlovat něco jiné, ale to bude v některém z dalších mých článků. Ale at jen nepíšu. Mrkněte na fotky. Nedávno jsem použil toto osvětlení při nehodě, kdy jsem svuj osvětleny stroj postavil do středu silnice aby upozorňoval protijedoucí auta. Čekala mne dokonce pochvala i od dopravní policie za výborný nápad a za pomoc při řízení dopravy.

 

@Harry

<< Zpět