13.02.2017

JAK ZA ORIGINALITOU #1: Polepy a bezpečnost



Když jsem si kupoval PCX sliboval jsem že nebudu nic vytvářet a upravovat, ale jako správný
nadšenec pro jednostopá vozidla jsem musel vytvořit něco co mne vystihuje. Začnu tedy od začátku. Koupil jsem si červené PCX 125, na první pohled mne uchvátila barva červená. Chtěl jsem mezi kamarády budit dojem nesériového stroje, proto jsem si hned od prodejce domluvil variátor od Malossi, tuningový výfuk Ixil dual a velké přední sklo od Givi. Později se k těmto věcem vrátím.

alt alt


Po zajetí stroje jsem byl nadšen se svou spotřebou 2,2 litrů na 100km, ale stále mi připadalo že všechny stroje pcx stejné barvy jsou podobné a já nejsem ten který je vidět. Sehnal  jsem si originál polepy na tento stroj.Tyto polepy jsou ale v originále v černé barvě a ta by zanikla, proto jsem oslovil  kamaráda který mi pomohl tyto polepy vytvořit v bílé reflexní barvě. No řeknite sami, už to vypadá lépe ne? Černou jsem nechtěl i proto že je k sehnání všude.


Pokud máte zájem na svého miláčka také nějaké polepy at normální či reflexní rád Vám poradím na facebooku.


Reflexními polepy na plastech jsem neskončil, a určitě budu pokračovat dál, abych inspiroval i ostatní nadšence tohoto nenáročného a líbivého stroje. Díval jsem se že hodně motorkářů má i polepy na ráfkách. Tak jsem nelenil a testoval jakou šířku a barvu...atd. Nakonec opět vyhrála reflexní barva a to červená aby to zcelilo vzhled stroje. Přidali jsme i nápis HONDA a PCX aby nebyli tak jednotvárné. Určitě si nechte poradit pokud si nevíte rady, polepy jsou fluorescenční, reflexní, nebo jen normální.....doporučuji první dvě verze. Už jak přišly jsem se těšil jak si je nalepím. Při lepení polepů je důležité prfektně odmastit ráfky a potom už je to jednoduché. Pomalu a vklidu nalepit. Pak zustanete překvapení jak jsou líbivé. Aby jste mohli vidět jak vypadáte vnoci a zda je Vás opravdu vidět stačí světly posvítit na stroj z boku. Bezpečnost je důležitá a tímto určitě se budete cítit na silnici jistěji.


alt alt 

alt alt

alt alt

@Harry

<< Zpět