03.09.2015

Konečně je na prodejně!

Ano, mluvíme tady o novém modelu Hondy PCX (2014), která k nám v dnešních odpoledních hodinách dorazila na prodejnu! Mnoho z vás se nás vyptávalo: "Kdy konečně bude dostupná nová verze, kdy uvidíme nové PCX na vlastní oči a jaké jsou změny." Již nemusíte zoufat. Nyní máme nové PCX na PRODEJNĚ! Stačí se tedy jen některý pěkný den sebrat, skočit na své staré PCX nebo sednout do auta či na kolo, a dojet se k nám podívat na tento úžasný skvost!

 

S novým PCX přichází také mnoho nového. Největší změnu poznáte ve vzhledu. Nové PCX dominuje novým předním světlometem (který je ledkový a je nezaměnitelný s ostatními skútry a motorkami), zadním brzdovým světlem (které má také ledky = tudíž lepší svítivost a viditelnost). Také se změnila (zvětšila) přihrádka, která byla po levé straně. Nyní tato přihrádka je větší a dokonce se zde vleze i pití! (2l Braník v plastu bohužel ne, ale za to plechové pivo - NEALKOHOLICKÉ! - rozhodně ano! :-).

Další větší změnou je sedadlo. Konečně se zbavilo toho bobku, na který si všichni stěžovali. Dokonce nové sedlo je měkkčí a pozor, při otevření sedlo drží samo ve vertikální poloze! Nemůžeme samozřejmě zapomenout na tachometr, kterému se dostalo největších změn. Zaprvé zde přibyly digitální hodiny, za druhé denní trip (ten zůstal), za třetí celkový počet najetých km a v poslední řadě novinka, AVG - průměrná spotřeba! Tachometr má také vychytávku a to v podobě digitálního zobrazení názvu PCX (taková blbůstka, ale pobaví :-)).

Dobré je také zmínit to, že PCX je zcela nový model, to znamená, že málokterý náhradní díl zde bude pasovat ze starších modelů. Takže pokud se vám náhodou stane, že se vybouráte (doufáme, že se to nikomu nestane!), nebudete zde moci použít náhradní díly z předchozích modelů. Jen sem tam je něco kompatibilní, například krytka brzdové kapaliny. Možná bych ještě zmínil to, že PCX se také dočkalo Výstražných světel. Tlačítko je umístěno na pravém říditku a dá se jednoduše ovládat.




Dost slov, zde vám přikládám fotografie z dnešního dne. Byla ještě horká z továrny :-)

 

 

alt alt

obr. 1: Přední světlomet                                                                              obr. 2: Zadní brzdové světlo + výstražná světla

 

alt alt

obr. 3: Zadní brzdové světlo (led)                                                                obr. 4: Tachometr a funkce AVG - průměrná spotřeba

 

alt alt

obr. 5: Tachometr a funkce celkových ujetých km                                            obr. 6: Úložný prostor

 

alt alt

 

 

Více fotografií naleznete zde:

http://goo.gl/VdxgBy

 

Veškeré kopírování obrázků, popřípadě článku, je zakázáno bez souhlasu autora.

<< Zpět